contact@best-polygraph.ro

Tarif

Test Poligraf Pret

Prețul pentru un test poligraf sau detector de minciuni poate varia în funcție de mai mulți factori. Unul dintre aceștia este numărul persoanelor testate în același caz. Cu cât sunt mai multe persoane supuse testului poligraf, cu atât prețul poate fi mai mic. De asemenea, complexitatea cazului pentru care se solicită testul poligraf poate influența prețul. Un caz mai complex poate necesita mai mult timp și efort din partea examinatorului

Tipul testării este un alt factor important. Testarea poligraf tematică în cazuri civile, penale sau comerciale poate avea un preț diferit față de testarea poligraf cu caracter preventiv sau de testele de integritate la angajare. Testele de fidelitate în cuplu sau participarea la emisiuni TV pot avea și ele prețuri diferite.

Locul unde are loc testul poligraf este un alt factor care poate influența prețul. Examinarea la sediul nostru poate avea un preț diferit față de examinarea la sediul beneficiarului sau într-un sediu neutru.

În general, este important să discutați cu examinatorul pentru a stabili prețul exact al unui test poligraf în funcție de nevoile și cerințele dvs. Aflați mai multe despre costul testului poligraf și prețul detectorului de minciuni contactându-ne astăzi.

 

*

Test de integritate la angajare

* 400-500 lei

**

Test preventiv

* 400-500 lei

***

Test poligraf tematic

* 800-1800 lei

****

Test poligraf de fidelitate in cuplu

* 900-1500 lei

*****

Test poligraf spete penale

* 1200-4500 lei

******

Test poligraf pentru media

* 1000-1500 lei

Nota

Tarifele sunt aplicate contextual in functie de tema examinarii (caz civil, comercial sau penal), de complexitatea spetei si /sau de numarul persoanelor vizate in acelasi caz.

Tarife Speciale

Pentru obtinerea unui tarif preferential adaptat situatie dvs. va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.