contact@best-polygraph.ro

Tarif

Test Poligraf Pret

Prețul unui test poligraf poate varia în funcție de mai mulți factori. Unul dintre aceștia este numărul persoanelor testate în același caz. Cu cât sunt mai multe persoane testate, cu atât prețul poate fi mai mic. De asemenea, complexitatea cazului pentru care se solicită examinarea poate influența prețul. Un caz mai complex poate necesita mai mult timp și efort din partea examinatorului.

Tipul testării este un alt factor important. Testarea tematică în cazuri civile, penale sau comerciale poate avea un preț diferit față de testarea cu caracter preventiv sau de testele de integritate la angajare. Testele de fidelitate în cuplu sau participarea la emisiuni TV pot avea și ele prețuri diferite.

Locul unde are loc examinarea este un alt factor care poate influența prețul. Examinarea la sediul nostru poate avea un preț diferit față de examinarea la sediul beneficiarului sau într-un sediu neutru.

În general, este important să discutați cu examinatorul pentru a stabili prețul exact al unui test poligraf în funcție de nevoile și cerințele dvs.

*

Test de integritate la angajare

* 350-450 lei

**

Test preventiv

* 350-450 lei

***

Test poligraf tematic

* 500-1000 lei

****

Test poligraf de fidelitate in cuplu

* 700-1000 lei

*****

Test poligraf spete penale

* 800-1500 lei

******

Test poligraf pentru media

* 900-1400 lei

Nota

Tarifele sunt aplicate contextual in functie de tema examinarii (caz civil, comercial sau penal), de complexitatea spetei si /sau de numarul persoanelor vizate in acelasi caz.

Tarife Speciale

Pentru obtinerea unui tarif preferential adaptat situatie dvs. va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.