Tarife

Best-Polygraph

Test Poligraf Pret

Test de integritate la angajare

400 RON

Test preventiv

450 RON

Test poligraf tematic

800 RON

Test poligraf de fidelitate in cuplu

900 RON

Test poligraf spete penale

1400 RON

Test poligraf pentru media

800 RON

Nota

Tarifele sunt aplicate contextual in functie de tema examinarii (caz civil, comercial sau penal), de complexitatea spetei si /sau de numarul persoanelor vizate in acelasi caz.

Tarife speciale

Pentru obtinerea unui tarif preferential adaptat situatie dvs. va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

Pretul

Prețul pentru un test poligraf sau detector de minciuni poate varia în funcție de mai mulți factori. Unul dintre aceștia este numărul persoanelor testate în același caz. Cu cât sunt mai multe persoane supuse testului poligraf, cu atât prețul poate fi mai mic. De asemenea, complexitatea cazului pentru care se solicită testul poligraf poate influența prețul. Un caz mai complex poate necesita mai mult timp și efort din partea examinatorului

Tipul testari

Tipul testării este un alt factor important. Testarea poligraf tematică în cazuri civile, penale sau comerciale poate avea un preț diferit față de testarea poligraf cu caracter preventiv sau de testele de integritate la angajare. Testele de fidelitate în cuplu sau participarea la emisiuni TV pot avea și ele prețuri diferite.

Locul testarii

Locul unde are loc testul poligraf este un alt factor care poate influența prețul. Examinarea la sediul nostru poate avea un preț diferit față de examinarea la sediul beneficiarului sau într-un sediu neutru.

Observatie

În general, este important să discutați cu examinatorul pentru a stabili prețul exact al unui test poligraf în funcție de nevoile și cerințele dvs. Aflați mai multe despre costul testului poligraf și prețul detectorului de minciuni contactându-ne astăzi.