contact@best-polygraph.ro

Servicii

Servicii de Testare Poligraf

La Best Polygraph, oferim o gamă extinsă de servicii de testare poligraf, adaptate nevoilor dvs. Fie că doriți un test poligraf pentru fidelitate, un test pre-angajare sau aveți nevoie de soluții personalizate, suntem aici să vă ajutăm. Utilizând tehnologie avansată și metode profesionale, garantăm rezultate precise și confidențialitate totala.

Cu peste 10000 de teste experiență, oferim o gamă variată de servicii:

Eliminarea Suspecților Nevinovați: Află adevărul și scutește persoanele sincere care sunt bănuite din cauza unor circumstanțe nefavorabile.

Anchete Administrative Eficiente: Concentrați-ți atenția asupra celor direct implicați în cauze specifice.

Verificarea Loialității Angajaților: Asigurați-vă de corectitudinea și sinceritatea salariaților față de firmă.

Prevenirea Furturilor: Prin examinări periodice ale angajaților, reduceți riscul de sustrageri din cadrul afacerii tale.

Relații de Afaceri Sincere: Stabilește sinceritatea partenerilor de afaceri.

Aflarea Veridicității Acuzațiilor: Verifică nesinceritatea acuzelor sau reclamațiilor.

Identificarea Vulnerabilităților: Identifică posibile riscuri, cum ar fi dependența de droguri sau jocuri de noroc, presiuni financiare sau conflicte personale grave, în special pentru posturi importante.

Testul de Fidelitate: Confirmă sau elimină suspiciunile de infidelitate într-o relație.

Verificarea Apartenenței la Grupuri Controversate: Verifică dacă cineva face parte dintr-o sectă religioasă sau altă organizație ilegală.

Clarificarea Situațiilor Contextuale: Găsește adevărul în orice alt context necesar.

Tipuri de examinari poligraf :

1. Testul de fidelitate in cuplu;
2. Testul de integritate la angajare;
3.Testul poligraf preventiv aplicat periodic;
4.Testarea poligraf cu caracter tematic.

Testul de Fidelitate: Acesta a crescut în popularitate în ultimii ani. O mulțime de persoane consideră că este cea mai eficientă metodă pentru a confirma sau elimina suspiciunile legate de fidelitatea partenerului.

Testul de Integritate: Acest test ajută la identificarea posibilelor vulnerabilități înainte de angajare sau imediat după. Informațiile furnizate de candidați pot fi înșelătoare. Examinarea poligraf ajută la identificarea riscurilor și vulnerabilităților potențiale, oferind o perspectivă reală asupra candidatului.

Testul Poligraf Preventiv: Utilizat în numeroase domenii, acest test repetitiv are ca scop identificarea unei conduite sincere la locul de muncă.

Testare Poligraf Tematic: Aceasta se concentrează pe evenimente sau situații specifice, stabilind gradul de implicare al unei persoane într-un incident controversat.

NOU! Acum oferim serviciile noastre de testare poligraf în orice oraș reședință de județ, la cererea clientului. Costurile suplimentare pentru deplasare vor fi suportate de client.