contact@best-polygraph.ro

Servicii

Servicii...

Testare poligraf este o modalitate de investigare fara intruziune fizica, sezorii aflati in componenta sistemului avand doar rol de monitorizare a unor functii fiziologice.

1. Eliminarea din cercul de banuiti a persoanelor sincere care sunt suspectate ca urmare a unor conjuncturi nefavorabile acestora.

2. Reducerea cercului de persoane suspecte si concentrarea anchetei administrative asupra persoanelor direct implicate in diverse cauze.

3. Verificarea loialitatii si a corectitudinii salariatilor fata de angajatori.

4. Prevenirea sustragerilor din cadrul societatilor comerciale prin examinari periodice ale angajaţilor.

5. Stabilirea corectitudinii in relatiile de bussines partener.

6. Verificarea veridicitatii unor acuzatii ori reclamatii ce contureaza indicatori de nesinceritate.

7. Determinarea potentialelor vulnerabilitati (consum de droguri, dependenta de jocuri de noroc, presiuni financiare, grave conflicte personale s.a.) in cazul persoanelor vizate pentru promovare ori angajare in posturi de importanta majora.

8. Testare poligraf pentru confirmarea fidelitatii ori infidelitatii in relatiile de cuplu.

9. Testare poligraf pentru verificarea apartenentei la secte religioase ori alte organizatii ilegale.

10. Stabilirea adevarului in orice alte situatii contextuale.

Tipuri de examinari poligraf :

1. Testul de fidelitate in cuplu;
2. Testul de integritate la angajare;
3. Testul poligraf cu caracter preventiv aplicat periodic;
4. Testarea poligraf cu caracter tematic (in spete bine determinate).

Testul de fidelitate  in cuplu a devenit extrem de solicitat in ultimii ani, foarte multe persoane au apreciat ca fiind cea mai eficienta solutie pentru
eliminarea ori confirmarea unor suspiciuni ce vizau fidelitatea partenerului.

In concluzie, atunci cand partenerii unui cuplu dezvolta o stare conflictuala datorita unor suspiciuni de infidelitate, justificate sau mai putin justificate, testul de fidelitate la poligraf poate solutiona aceasta problema.

Testul de integritate are ca pricipal scop identificarea potentialelor vulnerabilitati ale unor persoane aflate in faza iminentei angajari (~90% din situatii) ori in perioada imediat urmatoare angajarii (~10% din situatii).

Informatiile prezentate de candidat nu reflecta intotdeauna adevarata stare de fapt. Este posibil ca noul angajat sa aiba una sau mai multe vulnerabilitati (imprumuturi neachitate la persoane fizice sau banci, consum de droguri, dependenta de practicarea jocurilor de noroc, prejudicii intentionate produse angajatorilor anteriori, comiterea unor fapte penale grave nedescoperite de politie si altele) care pot sa interfereze in sens negativ cu natura si specificul activitatii desfasurate.

In urma unei astfel de examinari poligraf stabilim existenta ori inexistenta unor vulnerabilitati personale si, in acelasi timp, care este gradul de risc asumat de catre societatea angajatoare.

Testul poligraf cu caracter preventiv este utilizat la scara larga in diverse domenii de activitate      (economic, militar, servicii de securitate privata etc). Examinarea are caracter repetitiv la intervale de 3, 6 ori 12 luni iar intrebarile adresate sunt construite exclusiv din sfera de activitate a angajatului. Scopul testului este sa stabileasca daca persoana examinata a avut o conduita onesta la locul sau de munca in intervalul cuprins intre examinarea anterioara si cea curenta. In cazul in care se identifica posibile actiuni frauduloase, vor fi dispuse anchete administrative cu privire la persoana/ zona de activitate/ fapta savarsita/prejudiciul produs.

Testare poligraf cu caracter tematic reprezinta o forma bine elaborata / structurata din punct de vedere procedural si are drept scop clarificarea potentialei implicari sau neimplicari a unei persoane intr-un eveniment controversat.

Totodata se stabileste forma de participatie ( autor, coautor, complice, instigator, tainuitor etc).

NOU! TESTARILE POLIGRAF SE POT EFECTUA IN ORICE ORAS RESEDINTA DE JUDET, LA CEREREA BENEFICIARILOR INTERESATI, EVIDENT CU SUPORTAREA UNOR COSTURI SUPLIMENTARE DETERMINATE DE DEPLASAREA NOSTRA DIN BUCURESTI.