Testul de fidelitate

Testul de fidelitate...

Testul de fidelitate – Solutie viabila in consolidarea relatie de cuplu

 

Testul de fidelitate in cuplu a devenit extrem de solicitat in ultimii ani, foarte multe persoane au apreciat ca fiind cea mai eficienta solutie pentru eliminarea ori confirmarea unor suspiciuni ce vizau fidelitatea  partenerului.

Oportunitatea de a lucra in strainatate pentru a castiga salarii decente a determinat in foarte multe cazuri separarea partenerilor de cuplu. Fara relevanta care dintre parteneri a ramas alaturi de copii si care a plecat in afara tarii, uneori apar, inevitabil, suspiciuni de infidelitate.

Totodata, mobilitatea personalului angajat in companiile din tara noastra, intre departamente ori de la o societate la alta, creaza oportunitatea unor noi cunostinte, unor relatii noi de serviciu, de prietenie. Nu in ultim rand trebuie mentionat comportamentul abuziv manifestat de catre anumiti manageri care, din pozitia postului ocupat, considera ca au drepturi extinse asupa angajatelor de sex feminin, conditionand mentinerea in post ori promovarea acestora in schimbul unor favoruri sexuale.

 

In concluzie, atunci cand partenerii unui cuplu dezvolta o stare conflictuala datorita unor suspiciuni de infidelitate, justificate sau mai putin justificate, testul de fidelitate la poligraf poate solutiona aceasta problema.

Se recomanda ca aceasta procedura sa fie solicitata de catre persoana direct interesata in urma unor discutii pasnice cu persoana vizata, fara amenintari cu privire la consecintele de suportat in cazul unui rezultat nefavorabil.

Initial se va discuta liber cu solicitantul testului (fara ca persoana vizata de examinarea poligraf sa participle) pentru a se exprima liber. Se stabilesc intrebarile relevate, trei ca regula, patru ca exceptie, apoi aceste intrebari se vor discuta cu subiectul testului in cadrul interviului pretest. Fiecare intrebare se adreseaza fiind respectat principiul “scurt, concis, la obiect, fara posibilitate de interpretare”. Raspunsul persoanei testate trebuie sa fie simplu “DA” sau “NU”, fara echivoc.

Testul poligraf se aplica de minim 3 ori, de fiecare data se va modifica ordinea intrebarilor adresate, iar la final vom obtine un rezultat de sinceritate ori de nesinceritate, dupa caz, la una/unele/toate intrebarile adresate.